Home    Kinderen  Fleur en Avril - 2 Far
Fleur en Avril - 2 Far

Fleur en Avril - 2 Far


Fleur en Avril - 2 Far


Pluisebol en SabarindeTwee hartsvriendinnen, Fleur en Avril, worden uit elkaar gehaald als de ouders van Avril besluiten naar Australië te emigreren. Voor meiden vanaf ongeveer 9 jaar.

Paperback
154 pag.

€ 12.50


Artikelcode: ISBN 9789081887779

  • Samenvatting
  • Lees ook het vervolg


In 2 Far, het eerste deel van de serie Fleur en Avril  moeten de twee elfjarige vriendinnen  afscheid van elkaar nemen als Avrils ouders besluiten naar Australië te emigreren. Avril weigert zich aan te passen aan haar nieuwe land.
Als blijkt hoe moeilijk Avril het heeft in Australië besluit Fleur naar haar toe te gaan en loopt weg van huis.

Wilhelmina de Vries en Petronella Bult schreven dit verhaal onder de respectievelijke pseudoniemen Pluisebol en Sabarinde tijdens een schrijfmarathon op een besloten forum. De omstandigheden waren bijzonder. Petronella schreef haar deel overdag in Australië, in een bloedhete temperatuur met haar voeten in een bak koud water. Wilhelmina schreef in Nederland op datzelfde tijdstip, midden in de nacht haar aandeel, bij een buitentemperatuur van min 10 graden Celsius en met haar voeten op een warmwaterkruik.
PS: Wil je meer weten over de belevenissen van Fleur en Avril, of wil je meer weten over de schrijfsters Pluisebol en Sabarinde? Surf dan naar: http://www.fleurenavril.nl

Fleur en Avril - 2 Far
Pluisebol en Sabarinde
Paperback A5
154 pag.
Verschenen 15 februari 2013

Klik hier om een fragment te bekijken